- Hoe werken wij samen met Traveldeal? 
In samenwerking met Traveldeal bieden wij verschillende pakketreizen aan. Deze reizen maken wij in samenwerking met onze agent en worden zo basis mogelijk aangeboden. Waarom? Zodat onze reiziger zo een voordelig mogelijke reis kan maken, misschien wel meerdere keren per jaar!
 
- Wat doen wij achter de schermen? 
Achter de schermen werken wij samen met onze partner aan onze pakketreizen. Wij houden de vluchten in de gaten, vergelijken de prijzen op verschillende kanalen voor zowel de accommodaties als de vluchten, we stippelen de meest gunstige routes uit voor de fly & drive reizen en staan al onze klanten zelf te woord. 
Na het maken van uw boeking, verwerken wij deze in ons systeem en ontvangt u van ons uiterlijk 8 dagen voor vertrek uw reisbescheiden! 
Wilt u graag al wat eerder oriënteren op uw welverdiende vakantie? Dat begrijpen wij hoor! Vraag ons gerust alvast wat meer informatie over uw reis. 
- Wat kunt u als boeker verwachten bij het maken van een boeking met ons als touroperator? 
Naast dat wij er voor zorgen dat uw reis wordt geboekt na het maken van uw online boeking, verlenen wij ook de service aan onze klanten. Wij zijn daarom altijd 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle noodgevallen gerelateerd aan uw reis. Wij zitten met een klein team op kantoor,  dus komt u niet in een lange wachtrij om ons aan de telefoon te krijgen.
Wat niet in onze service zit, zijn zaken zoals het boeken van bagage, reserveren van parkeerplaatsen, online inchecken en wellicht nog andere extra's laten wij aan de klant zelf over. 
Waarom? Voor extra service betaalt u altijd meer. Wij willen de meest voordelige prijzen aanbieden, anders is het natuurlijk geen goede deal. 
- Hoe ontstaat er een deal? 
Samen met onze partner gaan we op zoek naar de meest voordelige vluchten via verschillende luchtvaartmaatschappijen. We stellen contracten op met accommodaties maar ook met andere kanalen, die grootte hoeveelheden kamers inkopen. 
De reden dat een geboekte deal niet gewijzigd of geannuleerd kan worden is doordat deze contracten worden opgemaakt met de voorwaarden dat er niet aan gesleuteld kan worden.
Zo ontstaat er voor u een deal! 
Contact

Huizermaatweg 584

1276LN Huizen

​​

Tel: 020 - 237 1787

info@dealandgo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Opening Hours

Monday untill friday from 09.00 till 17.00 hrs

We are closed on saturday and sunday.

© Powered by Interfact Travel