Search
  • Deal & Go

Fly & Drive Amalfikust - Ervaring van onze reizigers!

Een aantal weken terug hebben wij via Secret Escapes een reis gemaakt naar de Amalfikust.

De vlucht was via Ryanair waar wij priority boarding hebben bijgeboekt zodat wij ook een kleine trolley mee konden nemen, het enige wat ons tegenviel is de bagage policy en incheckprocedures deze doet echt af aan de kwaliteit van de rest van de reis.


Ons eerste twee nachten waren in hotel Villa Signorini in Napels. Een prima hotel met fijne bedden en een gezellige sfeer, de wifi was soms wat traag maar zoals net gezegd verder een prima hotel. Mijn partner en ik zijn beide erg geïnteresseerd in geschiedenis en musea dus deze dingen hebben we regelmatig op gezocht tijdens onze reis. Zo hebben we in Napels het Herculanese museum bezocht, dit is een archeologisch museum met de vele vondsten van de Vesuian Excavations. Dit museum is onwijs interessant als je geïnteresseerd bent in archeologie.


Na Napels zijn we afgereisd naar Tower Hotel Stabiae in Sorrento een fijn hotel met ruime kamers. Hier hebben we de eerste dag vooral genoten van het privé strand en de terrasjes aan de kust ook zijn we naar verschillende panoramische uitzicht punten geweest welke echt de moeite waard zijn. De dag daarna zijn we naar Museo Diocesaro geweest, we wisten niet precies wat we van dit museum konden verwachten omdat er weinig informatie te vinden is online maar we waren blij verrast met de tentoongestelde kunst en de vele informatie die te vinden is over de uitbarsting van de Vesuvius.De laatste 3 nachten zijn we verbleven in hotel Scapolatiello in Cava de' Tirreni een mooi hotel met een duidelijke historie in de bergen. De laatste paar dagen hebben we vooral genoten van de zon en het zwembad met zo nu en dan een uitstapje naar het dorpje of een bezienswaardigheid. Zo zijn we bij Castello di Sant’Adiutore geweest een mooi oud kasteel, leuk om een rondje te lopen. Toch was de mooiste bezichtiging meteen om de hoek, Badia della Santissima Trinita. Een prachtig klooster, wij hebben hier een rondleiding gedaan welke een echte aanrader is! Tijdens deze rondleiding van ongeveer 45 minuten zie je onder andere een crypte waar fresco’s uit de 13e eeuw zijn en er is een museum met prachtige schilderijen.Helaas was het voor ons alweer tijd om naar huis te gaan maar deze reis is echt een aanrader. Goede hotels voor de prijs die je betaald met een lekker ontbijt. Prachtige plaatsen welke goed uitgezocht zijn en goed bij elkaar passen. Ondanks dat alles goed verlopen is zijn er een paar kleine minpuntjes zo kregen wij de reisbescheiden iets later als geplant en was onze vlucht met Ryanair. Wel was het fijn dat we de optie kregen om de auto om te boeken naar een allrisk verzekering met afkoop eigen risico voor vertrek zodat we geen stress hoefde te hebben over dit doen op locatie, wel probeerde de Italiaanse medewerker ons alsnog een extra verzekering aan te smeren maar gelukkig waren we hierover al geïnformeerd dat dit kon gebeuren. Na deze fijne reis zullen wij hier zeker nog een keer een reis boeken .


65 views
Contact

Huizermaatweg 584

1276LN Huizen

​​

Tel: 020 - 237 1787

info@dealandgo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Opening Hours

Monday untill friday from 09.00 till 17.00 hrs

We are closed on saturday and sunday.

© Powered by Interfact Travel